ЦІКАВЕ

Автор: Katrin
Food: лови кавуново-динний настрій!
Пам’ятаєте, що кавун і диня – це ягоди? Так от їх можна не просто смакувати, нарізаючи скибочками, а й готувати смачні і незвичайні страви. Пропонуємо ловити літо за хвіст, і насолоджуватись його дарами по повній.
«Кавунна чаша»
Це один з найпростіших і найефектніших десертів. Приготувавши такий до святкового столу, вам обов’язково вдасться здивувати гостей.
Для цього потрібно помити кавун і розрізати його навпіл. Вийняти м’якоть, забрати з неї кісточки і порізати. Додати розібраний на дольки апельсин, малину, виноград, порізаний на шматочки персик і грушу. Набір ягід і фруктів можна змінювати за своїм смаком.
Наповнити кавунну чашу салатом і додати трошки коньяку.
1321345395_fruktovyy-salat-v-arbuze
<strong>Смажений кавун
Хочете чогось незвичайного? Посмажте кавун. Для цього потрібно нарізати його м’якоть на невеликі шматочки, і обваляти їх в клярі.
Для нього змішайте невелику кількість крохмалю з водою і яєчним білком, та збийте. Смажте на рослинній олії без запаху, і подавайте гарячими.
dh5
Ег-ног з дині
Цей напій чудово освіжає влітку, і дарує справжню насолоду. Чудовий варіант для дорослої та дитячої вечірки. 2 ст.л цукру розітріть з персиковим соком, додайте 20 мл вершків та шматочки дині. Збийте в блендері, і подавайте з льодом.
69298_53341d8e5ddfa53341d8e5de36
Кавунні піраміди з кедровими горішками
Відмовитися спробувати таку закуску не вдасться нікому. Вона не тільки приваблива на вигляд, а ще й дуже смачна. Будуть необхідні кедрові горішки, кілька перців чілі, базилік, фета та власне кавун.
З нього потрібно вирізати невеликі кружечки, на них викласти пасту. Для неї горішки обсмажити, перець нарізати, змішати з фетою та листочками базиліку.
2eb9ab5a50fe8891e7e3a932173e9309d6b0e0d5
Аби закуска була більш привабливою покладіть зверху на пасту ще один шматочок кавуна, і знову викладіть соус.
Канапе з динею
Прекрасна ідея для літніх фуршетів. З їх приготуванням впорається навіть профан кулінарної справи.
Хліб, шинку і диню наріжте квадратиками або кружечками, нанизайте на шпажки по черзі нарізку, перемежовуючи їх листочками зеленого базиліку.
5d630b50c07c9c42b59234abea98245f
Смачні, запашні, соковиті диня та кавун – чудові супутники літнього відпочинку. Та як відомо, найсмачніші плоди достигають на початку вересня. А отже у вас є ще достатньо часу для кулінарних експериментів. Смачного!