Чашка кави у різних країнах світу
Ранок мільйонів людей з усього світу починається із аромату щойно звареної кави. Хтось звик готувати цей напій самостійно, а хтось йде до улюбленого баристи у кав'ярні поблизу. Один п'є каву лише зранку, а інший не може обійтись без філіжанки-другої протягом дня. Я обожнюю капучино, а Вам може подобатись подвійний еспресо.
З кави готують більше сотні різних напоїв по всьому світу. Проте кожна країна має стародані традиції та сучасні секрети заварювання.
Яєчна кава (В'єтнам)

В основі рецепту такої кави - яєчний жовток, згущене молоко, цукор та гаряча кава.
Лапландська кава (Фінляндія)

У чашку спочатку кладуть шматочок сиру з козячого молока, а потім наливають гарячу каву.
Кава зі спеціями (Марокко)

Для такого напою використовують суміш найбільш поширених у цій країні спецій: насіння сезаму, перець, мускатний горіх. Уся суміш змішується із кавовими бобами та виходить дійсно міцна кава.
Кава з чаєм (Гонконг)

Мікс із кави і чаю з молоком приємно знаходить своїх прихильників. У такий напій також додають чорний перець та згущене молоко.
Лагріма (Аргентина)

У молочну пінку додається тільки декілька крапель міцної кави. Такий напій швидше нагадує молоко з кавою.
За матеріалами adme.