Без рубрики

Автор: t.vdovychenko
Чашка кави у різних країнах світу

Ранок мільйонів людей з усього світу починається із аромату щойно звареної кави. Хтось звик готувати цей напій самостійно, а хтось йде до улюбленого баристи у кав'ярні поблизу. Один п'є каву лише зранку, а інший не може обійтись без філіжанки-другої протягом дня. Я обожнюю капучино, а Вам може подобатись подвійний еспресо.
З кави готують більше сотні різних напоїв по всьому світу. Проте кожна країна має стародані традиції та сучасні секрети заварювання.
Яєчна кава (В'єтнам) 1038310-R3L8T8D-650-neokofe1 В основі рецепту такої кави - яєчний жовток, згущене молоко, цукор та гаряча кава.
Лапландська кава (Фінляндія) 1037710-R3L8T8D-650-neokofe2 У чашку спочатку кладуть шматочок сиру з козячого молока, а потім наливають гарячу каву.
Кава зі спеціями (Марокко) 1041360-R3L8T8D-650-1427835685_beverage-coffeeTea6 Для такого напою використовують суміш найбільш поширених у цій країні спецій: насіння сезаму, перець, мускатний горіх. Уся суміш змішується із кавовими бобами та виходить дійсно міцна кава.
Кава з чаєм (Гонконг) 1041860-R3L8T8D-650-Coffee-Milk-Tea1 Мікс із кави і чаю з молоком приємно знаходить своїх прихильників. У такий напій також додають чорний перець та згущене молоко.
Лагріма (Аргентина) 1042060-R3L8T8D-650-1 У молочну пінку додається тільки декілька крапель міцної кави. Такий напій швидше нагадує молоко з кавою.
За матеріалами adme.